OVER MIJ

Onderzoek, Styling & Presentatie. Een van de meest inspirerende vakken tijdens mijn HBO opleiding Adviseur/Vormgever Textiel Design.
Gevoel vertalen naar Beeld. Beeld naar Communicatie. Deze begrippen zijn inmiddels mijn interne kompas geworden. Fotografie is voor mij hierin een middel om gevoel en sfeer over te brengen.

In mijn 14 jaar ervaring als Style Adviser en Assistent Manager bij Cora Kemperman Arnhem, maakte ik kennis met de praktische kant van Fashion. Ook hier vond ik deze begrippen terug. Wat voelt de klant, wat wil ze uitstralen, waar is ze naar op zoek,  hoe komt haar persoonlijkheid terug in haar kledingstijl.
Maar ook de presentatie in de winkel: hoe communiceer je de collectie naar de klant: kleur, vorm, materiaal, plaats, signing, presentatie van etalagepoppen.
Deze ervaring in het ‘runnen van je eigen shop’ en het uitdragen van het merk Cora Kemperman heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Op persoonlijk- klant- collega- merk- winkel- en leidinggevend niveau.

Een logisch vervolg hierop was het project als coördinator bij Wereldwinkel Apeldoorn: de winkel met fairtrade en duurzame producten weer op de kaart zetten. Samen met de vrijwilligers een refresh van een gedateerde uitstraling naar een fris en eigentijds concept: verbouwing, inkopen, winkelpresentatie, social media, etaleren vormden hiervoor de basis.

Esther

 

back to top